Vinete calite - baza pentru diverse preparate

de Bucataras Diana in Conserve, 25 Mar 2018 | 3272 vizualizari

 


Nu o sa scriu cantitatile, pentru ca sincera sa fiu de cand am preparat reteta (august 2017) am cam uitat :P . Ce pot sa va spun este ca azi am desfacut un borcan sa fac niste bruschete si sunt in perfecta stare, foarte bune, gata de folosit. :)

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete calite - baza pentru diverse preparate:

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim, amestecand continuu, pana se inmoaie. Le lasam sa se racoreasca putin apoi le punem in borcane, inchidem bine capacul si le fierbem la bain-marin circa 20 de minute. Scoatem borcanele din apa si le punem sa se raceasca incet, cu capacul in jos, sub o patura, pana dimineata. Le asezam frumos in camara si le folosim la nevoie :P Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete calite - baza pentru diverse preparate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:50

ce bine este cu camara plina

Bucataras Diana 1

28.03.2018, 09:26

Chiar e bine cand ai cu ce "te juca" in bucatarie

dantes 1

30.03.2018, 17:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos aromat