Vinete cu dovlecei

de AndreeaMaria in Mancaruri de legume, 4 Noi 2010 | 9095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2-3 rosii medii sau una foarte mare
  • 700 g branza mixta oaie+vaca
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu dovlecei:

Spalati legumele si curatati vinetele de coaja. 

Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare.

Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie.

Asezati intr-un vas termorezistent un rand de branza,unul de dovlecei,unul de rosii si unul de vinete; iarasi puneti branza,dovlecei,rosii si vinete + branza deasupra. Bagati la cuptor la foc mediu pentru ~40 min.

TIPS-URI

1

Daca branza este sarata NU puneti sare; este indicat sa cumparati  branza nesarata ( in acest caz puneti sare dupa gust in mancare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac (Crespelle di spinaci) in sos de iaurt cu menta