Vinete la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2012 | 5678 vizualizari

 

Inspiratie Laura Adamache si bucataria italiana(pizzette di melanzane)

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor:

Vanata am spalat-o si am taiat-o,de-a latul, felii potrivit de groase.Am uns tava cu ulei si am asezat feliile de vinete.

Rosiile le-am spalat si le-am decojit,apoi le-am taiat cubulete si le-am asezat peste feliile de vinete.

Am sarat si piperat si am presarat busuioc uscat.Am mai stropit putin cu ulei pe deasupra.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptorul preincalzit pana s-au inmuiat vinetele(45 min.la cuptorul meu la foc mic).

Am indepartat folia si am presarat cascaval ras. Am mai dat la cuptor pana s-a topit cascavalul(cam 15 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete cu rosii la cuptor