Vinete pane

de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2014 | 8883 vizualizari

 

am prajit vinetele o parte in tigaie si o parte in multicookerul de la philips
pozele la etape au iesit oribile din cauza luminii (( asa ca nu am pus prea multe

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Eu am prajit vinetele o parte in tigaie si altele in multicookerul de la PHILIPS. Am avut o vanata foarte mare care mi-a absorbit 6 oua.

Spalam foarte bine vanata pe care o prajim cu tot cu coaja.Taiem felii subtiri vinetele,le saram si le lasam la scurs cel putin o o ora.Apoi le trecem prin jet de apa rece si le mai lasam putin la scurs apoi le stergem cu un servetel de hartie.

Batem ouale cu sare si piper.Trecem feliile de vinete prin ou,apoi prin faina si iar prin ou le punem la incins in ulei incins pe o parte si pe alta pana se rumenesc.Le scoatem pe o farfurie in care am pus un servet de hartie sa absoarba uleiul.

Servim calde cu felii de paine prajita frecate cu usturoi si alaturi de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin si parmezan