Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan

de Oana in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2011 | 11203 vizualizari

 

Un fel de vinete si dovlecei parmegiana :)

 

INGREDIENTE

  • o vanata mare
  • un dovlecel mare
  • parmezan ras
  • mozzarella rasa
  • 500 ml suc de rosii
  • sare
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan:

Vanata si dovlecelul se spala si se taie felii subtiri pe lung. Se aseaza fliile pe o tava si se presara cu sare. Se lasa jumatate de ora sa iasa apa din ele, apoi se sterg bine cu prosoape de hartie. Intr-un vas de iena uns cu unt se aseaza un rand de vinete, deasupra un rand de dovlecei, suc de rosii cat sa le acopere, se presara busuioc, parmezan si mozzarella. Se continua straturile pana se termina vinetele si dovleceii. Deasupra se presara mozzarella si se acopera tava cu folie de aluminiu. Se pune la cuptor 30 de minute, pana ce vinetele si dovleceii sunt facute. Se indeparteaza folia si se lasa putin sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MIUTA 1

04.10.2011, 14:00

Super

LUK 1

04.10.2011, 14:05

deliciosi

Oana 1

05.10.2011, 15:22

Multumesc, ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon