Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan

de Oana in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2011 | 11140 vizualizari

 

Un fel de vinete si dovlecei parmegiana :)

 

INGREDIENTE

  • o vanata mare
  • un dovlecel mare
  • parmezan ras
  • mozzarella rasa
  • 500 ml suc de rosii
  • sare
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan:

Vanata si dovlecelul se spala si se taie felii subtiri pe lung. Se aseaza fliile pe o tava si se presara cu sare. Se lasa jumatate de ora sa iasa apa din ele, apoi se sterg bine cu prosoape de hartie. Intr-un vas de iena uns cu unt se aseaza un rand de vinete, deasupra un rand de dovlecei, suc de rosii cat sa le acopere, se presara busuioc, parmezan si mozzarella. Se continua straturile pana se termina vinetele si dovleceii. Deasupra se presara mozzarella si se acopera tava cu folie de aluminiu. Se pune la cuptor 30 de minute, pana ce vinetele si dovleceii sunt facute. Se indeparteaza folia si se lasa putin sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piine fantezie