Vinete si dovlecei la borcan

de Mitinita in Conserve, 28 Iul 2012 | 9144 vizualizari

COMENTARII (13)

Merisor 1

28.07.2012, 22:24

super

Mitinita 1

28.07.2012, 22:28

nici nu stiu daca erau pe post de muratura,mie tare mult mi-au placut cu paine proaspata,as incerca sa pun ulei de masline extra virgin

MotanLaOale 1

28.07.2012, 22:33

Lau 1

28.07.2012, 23:16

interesant

T I M E A 1

29.07.2012, 01:11

dovlecel murat am mancat si eu, mai pune tatal meu intre castraveti

mamaieelena 1

29.07.2012, 09:05

bun

Panacris 1

29.07.2012, 09:08

O sa probez si eu!

lia maria 1

29.07.2012, 09:40

cu siguranta e grozav la gust

Bucataras Medi 1

29.07.2012, 10:03

bun trebuie sa mai fie!

Bunica 1

29.07.2012, 13:33

Ai imbunatatit reteta....le-ai preparat la cuptor!Bravooo!

Bya Ralu 1

29.07.2012, 17:00

iry-gabriela 1

29.07.2012, 19:08

Mitinita 1

29.07.2012, 22:23

bunica,de lene,ca n-am vrut sa stau langa tigaie chiar vreau sa incerc cu ulei de masline si mai mult usturoi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]