Vinete si dovlecei la borcan

de Mitinita in Conserve, 28 Iul 2012 | 9091 vizualizari

COMENTARII (13)

Merisor 1

28.07.2012, 22:24

super

Mitinita 1

28.07.2012, 22:28

nici nu stiu daca erau pe post de muratura,mie tare mult mi-au placut cu paine proaspata,as incerca sa pun ulei de masline extra virgin

MotanLaOale 1

28.07.2012, 22:33

Lau 1

28.07.2012, 23:16

interesant

T I M E A 1

29.07.2012, 01:11

dovlecel murat am mancat si eu, mai pune tatal meu intre castraveti

mamaieelena 1

29.07.2012, 09:05

bun

Panacris 1

29.07.2012, 09:08

O sa probez si eu!

lia maria 1

29.07.2012, 09:40

cu siguranta e grozav la gust

Bucataras Medi 1

29.07.2012, 10:03

bun trebuie sa mai fie!

Bunica 1

29.07.2012, 13:33

Ai imbunatatit reteta....le-ai preparat la cuptor!Bravooo!

Bya Ralu 1

29.07.2012, 17:00

iry-gabriela 1

29.07.2012, 19:08

Mitinita 1

29.07.2012, 22:23

bunica,de lene,ca n-am vrut sa stau langa tigaie chiar vreau sa incerc cu ulei de masline si mai mult usturoi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]