Vinete si dovlecei la borcan

de Mitinita in Conserve, 28 Iul 2012 | 8478 vizualizari

 

M-am inspirat de la bunica (http://www.bucataras.ro/retete/vinete-si-dovlecei-cu-usturoi-pt-iarna-1877.html)

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • 2 parti apa
  • 1 parte otet
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si dovlecei la borcan:

Se curata vinata si dovlecelul. Se taie rondele si se prajesc. Le-am prajit in cuptor in tigaie antiaderenta, astfel nu au iesit uleioase. Se aseaza intr-un borcan astfel: un rand de vinete, un rand de dovlecei, usturoi taiat marunt, patrunjel si se repeta pana se umple borcanul. Ultimul rand sa fie de patrunjel.

Se face o solutie din sare,o parte otet si doua de apa.Se incalzeste putin sa fie calduta. Se toarna in borcan si se pune borcanul in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete picanta