Visine la borcan

de Ksenya in Sirop / Compot, 3 Iul 2014 | 7212 vizualizari

 

Reteta de baza pentru a avea visine intregi pentru iarna,ideale pentru prajituri,salate de fructe sau pandispan,torturi....etc

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele le spalam, scoatem samburii cu o scobitoare pentru a ramane visina cat mai intacta  si punem  direct in borcane sterilizate,presam un pic.Puem zaharul in felul urmator:

la un borcan de 400 ml o lingurita rasa,

la un borcan de 800 ml o lingura rasa,

inchidem cu capac si dam la cuptor pentru 20 minute. Lasam borcanele pana a 2-a zi in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri, la borcan