Visine la borcan

de Ksenya in Sirop / Compot, 3 Iul 2014 | 7289 vizualizari

 

Reteta de baza pentru a avea visine intregi pentru iarna,ideale pentru prajituri,salate de fructe sau pandispan,torturi....etc

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele le spalam, scoatem samburii cu o scobitoare pentru a ramane visina cat mai intacta  si punem  direct in borcane sterilizate,presam un pic.Puem zaharul in felul urmator:

la un borcan de 400 ml o lingurita rasa,

la un borcan de 800 ml o lingura rasa,

inchidem cu capac si dam la cuptor pentru 20 minute. Lasam borcanele pana a 2-a zi in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Visine in zahar, pentru prajituri