Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb

de Oana in Vita, 23 Oct 2010 | 11032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras
  • 1 borcanel cu sparanghel alb
  • o ceasca suc de rosii
  • o lingura sos dulce-picant
  • o lingurita amidon
  • o lingura ulei
  • Pentru marinata:
  • 500 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingurita pasta de curry rosu
  • o lingura usturoi zdrobit
  • jumatate de lingurita praf de ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb:

Carnea de vitel se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se taie felii subtiri si apoi fasiute lungi. Se pune intrun castron si se adauga restul ingredientelor, amestecand bine. Se acopera cu folie si se lasa la marinat in frigider peste noapte.

Se incinge o lingura de ulei in wok, apoi se adauga carnea de vita cu tot cu sosul in care s-a marinat. Se amesteca din cand in cand pe toate partile pana este bine facuta. Se scoate si se tine la cald. In zeama din wok se adauga ardeiul gras taiat betisoare si se tine 5 minute, pana se inmoaie usor. Se adauga carnea, sosul de rosii si cel picant. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa rece si se toarna in wok. La final se adauga sparanghelul scurs de apa si se mai tine pe foc 2 minute, pana se ingroasa putin sosul. Nu am mai pus sare, era suficient de la sosul de soia. Se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja