Vita cu ardei bicolor

de susu in Vita, 23 Dec 2010 | 4088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg carne de vita
  • Ardei rosu
  • Ardei gras verde
  • Cateva rosii
  • Pasta de tomate
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • Ardei iute
  • Usturoi
  • Patrunjel
  • 1 telina mica
  • Curry
  • Boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu ardei bicolor:

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie bucati potrivite, ceapa toccata marunt, morcovii dupa preferinta si rosiile cuburi sau pasate. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins, adaugam morcovul, ardeiul iute taiat si telina bastonase, apoi calim si carnea iar la urma ardeii. Adaugam apa fierbinte si condimente. Spre sfaristul fierberii punem cartofii si rosiile. Potrivim de sare si bagam la cuptor. Este o mancarica gustoasa si sanatoasa. Daca doriti puteti pune carnea si legumele fara a le mai cali insa gustul nu va mai fi acelasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu ardei bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

23.12.2010, 22:24

Cat de bine arata Susu...ca de altfel tot ce faci tu...Un Craciun Fericit iti doresc alaturi de cei dragi ai tai!

LUK 1

23.12.2010, 23:50

5

Bunica 1

24.12.2010, 08:56

Arata super si gustoasa pe masura ! Sintele sarbatori sa -ti aduca ,tie si celor dragi, sanatate si multe bucurii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]