Vitel cu spanac in oala de lut

de susu in Vita, 29 Apr 2011 | 4757 vizualizari

 

O minunatie iese in aceasta oala, carnea se topeste in gura de frageda ce e si mancarica capata un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 4 kg spanac
  • 500 gr carne de vital
  • 1 ceapa
  • Putina zeama de carne
  • Boia dulce
  • Vegeta
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 morcov
  • Cateva felii de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu spanac in oala de lut:

Calim ceapa tocata marunt, adaugam apoi usturoiul taiat, carnea bucati si boiaua. Punem supa fierbinte atat cat sa acopere putin carnea dupa care adaugam treptat spanacul spalat si taiat mai mare.Puteti sa-l lasati intreg daca va place sa simtiti spanacul in lingura. Odata ce s-a inabusit bine transferam mancarea in oala, punem morcovelul taiat in patru si-o dam la cuptor. Spre sfarsit adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust.

Puteti pune putina zeama de lamaie la final sau cateva felii, ii da un gust bun. Aceasta oala este smaltuita, eu o pun in cuptor inca de la inceput si nu il incalzesc in prealabil ca sa nu am surprize sa crape. Scoateti oala calda din cuptor si adaugati mancarea dupa care o dati la loc. Se poate face aproape orice si rezultatul este nemaipomenit.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu spanac in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]