Vol-au-vent umplute-aperitiv cald

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 4001 vizualizari

 

Avem oaspeti neasteptati?o gustarica buna si usor de preparat ..

 

INGREDIENTE

  • 8-10 vol-au-vent
  • 100 g prosciutto sau bacon
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent umplute-aperitiv cald:

Luam o tava si asezam in ea vol-au-vent.

Taiem bucatele mici bacon sau prosciutto si umplem pe jumatate vol-au-vent.

Taiem bucatele si cascavalul si punem deasupra,mai cu varf.

Incalzim cuptorul si introducem vol-au -vent cam 10 minute la temperatura de 180° sau pana cand vedem ca s-a topt cascavalul.

Servim calzi.

TIPS-URI

1

puteti folosi orce fel de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent umplute-aperitiv cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu salata de boeuf