Vol-au-vent umplute-aperitiv cald

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 3935 vizualizari

 

Avem oaspeti neasteptati?o gustarica buna si usor de preparat ..

 

INGREDIENTE

  • 8-10 vol-au-vent
  • 100 g prosciutto sau bacon
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent umplute-aperitiv cald:

Luam o tava si asezam in ea vol-au-vent.

Taiem bucatele mici bacon sau prosciutto si umplem pe jumatate vol-au-vent.

Taiem bucatele si cascavalul si punem deasupra,mai cu varf.

Incalzim cuptorul si introducem vol-au -vent cam 10 minute la temperatura de 180° sau pana cand vedem ca s-a topt cascavalul.

Servim calzi.

TIPS-URI

1

puteti folosi orce fel de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent umplute-aperitiv cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chifeletti