Vol-au-vent umplute-aperitiv cald

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 3898 vizualizari

 

Avem oaspeti neasteptati?o gustarica buna si usor de preparat ..

 

INGREDIENTE

  • 8-10 vol-au-vent
  • 100 g prosciutto sau bacon
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent umplute-aperitiv cald:

Luam o tava si asezam in ea vol-au-vent.

Taiem bucatele mici bacon sau prosciutto si umplem pe jumatate vol-au-vent.

Taiem bucatele si cascavalul si punem deasupra,mai cu varf.

Incalzim cuptorul si introducem vol-au -vent cam 10 minute la temperatura de 180° sau pana cand vedem ca s-a topt cascavalul.

Servim calzi.

TIPS-URI

1

puteti folosi orce fel de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent umplute-aperitiv cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua aspic cu sunca si legume