Xmas Pizza

de ionix in Pizza, 28 Dec 2010 | 4657 vizualizari

 

pentru că e făcută de Crăciun :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 50 g unt topit şi răcit
  • 50 ml lapte
  • 50 ml apă
  • făină cât cuprinde
  • 1 ou
  • sare
  • Topping-uri
  • 400 g salam de pui de casă
  • 350 g caşcaval mai moale
  • ketchup
  • sos de ardei iuţi
  • 150 g măsline
  • 2/3 dintr-o cutie cu porumb
  • un ou
  • două cepe
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Xmas Pizza:

Preparare blat:

Se amestecă bine toate ingredientele şi se frămână cu puţin ulei până ao un aluat uşor de modelat şi nelipicios.

Asamblare:

Se unge tava cu unt şi se tapetează cu făină.

Se întinde o foaie şi se aşează în tavă.

Se unge cu ketchup, se stropeşte cu puţin sos de ardei iuţi, se rade jumîtate din cantitatea de caşcaval.

Se pune salamul tăiat cubuleţe, măslinele tăiate felii, ceapa julien şi porumbul.

Se rade restul de caşcaval, pe ochiurile mari, şi se pune iar ketchup.

Oul se pune în mijlocul tăvii, ăla a fost pentru soţ.

Se dă la cuptor la foc potrivit până se coace blatul.

Se serveşte atât caldă cât şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Xmas Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (17)

mena29 1

30.12.2010, 20:11

An nou fericiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!

nadina73 1

02.01.2011, 19:31

unde e pizza ,hop si eu si la noi saptamanal sant poate si 2 -3 zile cu pizza,ma inebunesc copii Un An Nou Fericit

Lau 1

24.12.2019, 22:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]