Zacusca sarbeasca

de mirela0911 in Zacusca, 15 Aug 2011 | 12076 vizualizari

 

Zacusca sarbeasca este tare buna

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete mici (sau 2 mari)
  • 2 ardei capia (sau gogosari)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • 100 ml ulei de masline
  • 2-3 cuisoare (eu nu am pus)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca sarbeasca:

Preparare zacusca sarbeasca:

Se spala vinetele, se sterg si se pun la copt pe plita. Se curata si se lasa la scurs.

Ardeii se taie bastonase. Rosiile se oparesc, se decojesc de piele si se zdrobesc cu furculita. Ceapa se taie julien.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se caleste usor ceapa. Se adauga vinetele tocate marunt, rosiile zdrobite si ardeii taiati. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si cuisoarele tocate. Se lasa la foc 30 minute, amestecand usor sa nu se prinda.

Zacusca sarbeasca este buna si gustoasa la micul dejun intinsa pe o felie de paine proaspata (si daca e de casa si mai bine). Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si 2-3 catei de usturoi zdrobiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca sarbeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacuscă cu ciuperci,morcovi şi ţelină