Zargan in sos marinat

de ANCA in Peste, 21 Oct 2010 | 12653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zargan
  • 250 ml suc de rosii
  • 50 ml vin alb sec
  • usturoi
  • dafin
  • lamaie
  • condimente Provence
  • maghiran
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zargan in sos marinat:

Asezam pestele intr-un vas termorezistent, il stropim cu ulei de masline, il condimentam, apoi turnam peste peste sucul de rosii.

Deasupra punem cateva felii de lamaie, fara coaja, pentru a nu da un gust amar sosului.

Usturoiul se zdrobeste si se adauga spre final, impreuna cu vinul alb.

Se incinge cuptorul la 180 de grade si se introduce vasul yenna cca 30 minute.

Se serveste cu mamaliga sau paine de casa proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zargan in sos marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

23.10.2010, 00:52

sincer nu cunosc acest peste dar dupa cum arata cred ca e minunatvreau

eclerash 1

23.10.2010, 00:55

yammy-yammy!!!

ANCA 1

23.10.2010, 17:08

Nadina, este ff bun! e peste din Marea Neagra... e lung, cam30-40 cm si are un cioc ca pestele spada!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peşte cu sos de roşii