Zupa de chimen

de Corinuta in Supe, 18 Oct 2010 | 3872 vizualizari

 

O supa sanatoasa, cu putine calorii si foarte aromata.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura chimen
  • sare
  • verdeata tocata(marar,patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zupa de chimen:

Se curata si se spala zarzavatul si legumele si se pun la fiert in aprox. doi litri de apa. Cand au fiert se scot cu spumiera.

Se incinge uleiul, se adauga faina si chimenul, se amesteca mereu pana se rumeneste faina. Se stinge cu un pahar de apa rece si se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga la supa.

Se sareaza supa si se lasa sa fiarba inca un sfert de ora. Se paseaza legumele si zarzavatul, se adauga la supa, amestecand pana se omogenizeaza.

Se adauga marar si patrunjel tocat. Se poate servi cu crutoane sau gogosele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zupa de chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

19.10.2010, 09:56

Ma ucur ca-ti place Mihaela, eu am fost placut surprinsa, nu ma asteptam sa fie asa buna

nadina73 1

21.10.2010, 17:18

piticilor nu le place dar mis is lui bebesuper e tare buna,venim la tine

Corinuta 1

21.10.2010, 18:16

Haideti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)