ArianaBala

1

Bucataras
incepator

Târgu Jiu

Bucataras din 19.11.2010

RETETE28
PRIETENI10
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de rosii cu carne de porc

In Ciorbe la 16 Mai 2012

-punem carnea intr-o oana cu apa cat sa o acopere putin si lasam sa fiarba cateva minute dupa care schimbam apa, adaugam putina sare si lasam sa fiarba bine pana ce carnea se desprinde de pe os; -intre timp spalam, curatam si tocam legumele: morcovii, telina, pastarnacul, radacina de...

Ciorba taraneasca de vacuta

In Ciorbe la 28 Iul 2011

Punem carnea la fiert in apa cu sare. Dupa ce da cateva clocote aruncam apa, spalam carnea, si o punem din nou la fiert in apa curata. Cand carnea este fiarta bine (incepe sa se desprinda de pe os), o scoatem si o lasam sa se raceasca ca sa putem scoate carnea de pe os( daca este fara os,...

Ciorba cu pui de tara si dovlecei

In Ciorbe la 13 Iul 2011

-punem carnea la fiert in apa cu un praf de sare si o lasam sa fiarba la foc domol (eu am tinut carnea la foc aprox. 1 ora); -cand carnea este aproape fiarta, punem peste carnita legumele curatate, spalate si taiate in cubulete; -cand si legumele sunt fierte adaugam rosiile oparite in...

Ciorba de curcan cu fasole galbena

In Ciorbe la 5 Iul 2011

Punem carnea la fiert in apa rece cu putina sare. Fierbem la foc domol spumand din cand in cand, pana cand carnea incepe sa se desprinda de pe os (la mine a fiert aprox. 2 ore). Adaugam peste carne fasolea verde, morcovul, pastarnacul si telina (curatate si tocate in cubulete). Cand acestea...

Ciorba de Loboda

In Ciorbe la 3 Iul 2011

Curatam ceapa si o punem la calit in putin ulei. Intre timp pregatim si restul legumelor.  Cand ceapa devine stravezie, adaugam apa si restul de legume (in afara de loboda si rosii ) si le lasam sa fiarba. Cand acestea au fiert adaugam si loboda (care intre timp am tocat-o marunt) si...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 02.10.2015

Cartofi gratinati cu kaizer

publicat la 16.05.2012

Ciorba de rosii cu carne de porc

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]