Tocanita de vara

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2010 | 11344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui 400 gr
  • cepa verde 3 fire
  • usturoi verde 3 fire
  • suc de rosii 500 ml
  • sare
  • ulei
  • cartofi noi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Aripioarele de pui sunt prajite ,

separat intr-o tigaie calim usturoiul, ceapa si cartofi ,

cand legumele incep sa isi piarda din culoare,  adaugam sucul de rosii si o cana de apa ( 250 ml) si lasam sa dea in clocot .

Se adauga si aripioarele prajite , 

mancarica este bagata la cuptor pentru 45 min (  cand sucul a scazut puteti considera ca este gata)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

26.05.2010, 10:20

pana_luminita 1

26.05.2010, 12:27

ms foarte gustoasa mancarica care a fost mai mult improvizata cu ce aveam prin frigider

AURY28 1

21.07.2010, 19:31

5 FURCI DE LA MINE.ARATA BINE RAU DE TOT.NU ZICEAI CA ESTI LA DIETA?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure la cuptor