Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa este o mancare atat de simpla, si totusi delicioasa! Am crescut cu aceasta mancare si acum o preparam si noi cu mare drag.
Cum se prepara Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa
-incingem 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie si rumenim ciocanelele de pui. Cand au prins o culoare placuta, aurie le scoatem din tigaie si le tinem la cald;
-in acelasi ulei calim ceapa (tocata marunt) pana ce aceasta devine sticloasa, dupa care adaugam si morcovii (taiati rondele) si mai lasam cateva minute sa se caleasca impreuna;
-punem ciocanelele peste ceapa si morcovi, adaugam si mazarea, punem putina apa si sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana ce carnea si mazarea fierb si sosul scade;
-la final adaugam mararul tocat marunt si potrivim cu sare si piper! Servim cu salata de varza sau muraturi asortate
POFTA BUNA!
Recomandam si supa crema de mazare