Valclaudia

9

Bucataras
Suprem

Bucataras din 23.04.2011

RETETE1191
PRIETENI368
Retete / Dulciuri

Cornulete cu gem

In Prajituri la 4 Noi 2012

Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit. Am impartit aluatul in 5 parti. Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 (ca in foto). Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele. Cuptorul...

Simfonia culorilor

In Prajituri la 21 Oct 2012

Se separa ouale (albusul de galbenus). Cantitatea de zahar am impartit-o, am pus 5 linguri la albusuri pe care le-am batut spuma. Galbenusurile, impreuna cu cele 5 linguri de zahar ramase au fost, de asemenea, batute spuma, impreuna cu praful de copt si cele 5 linguri de apa minerala.Peste acest...

Dulceata de sfecla rosie

In Dulceata / Gem la 19 Oct 2012

Am pus apa la fiert cu zaharul pana s-a facut sirop ( de consistenta mierii). In acest sirop am adaugat coaja si miezul lamaii taiate marunt. Intre timp am curatat si taiat sfecla la dimensiunile potrivite pentru dulceata. Am adaugat sfecla in sirop, si am asteptat (mult si bine) sa se...

Briose cu dulceata de visine

In Prajituri la 2 Oct 2012

Amestecam ingredientele ca pentru blat, formele le-am uns cu putin ulei pentru ca erau la prima folosire. Am impartit compozitia in cele 12 forme , am adaugat fiecarei briose un mot de dulceata si le-am trimis la copt pentru 15 minute, la 180 grade ( in cuptorul preincalzit). Au iesit aproape...

Tarta racoritoare

In Torturi la 29 Sep 2012

Zdrobim biscuitii, ii amestecam cu cerealele si asezam un pat uscat in tava cu inel. Umezim apoi cu untul topit, nivelem cu dosul unei linguri si lasam la rece pana pregatim mousse-ul. Amestecam praful de mousse + cele doua iaurturi cu mixerul la viteza mare. Cand se intareste, adaugam...

Biscuiti marmorati

In Dulciuri la 15 Sep 2012

Aluaturile se prepara separat,amestecand ingredientele de mai sus (manual). Se tin cca 15 minute la rece. Pe masa de lucru se impart cele doua aluaturi in 3, vezi foto. O bucata de aluat deschisa si una inchisa se intind separat, urmand a fi suprapuse una peste alta. Foaia rezultata se...

Eclere cu budinca de vanilie

In Dulciuri la 8 Sep 2012

Apa si uleiul se pun la fiert, impreuna cu praful de sare. Cand lichidul clocoteste se ia de pe foc si se adauga intreaga cantitate de faina. Eu le-am amestecat cu mixerul. Dupa ce faina s-a incorporat, am pus pe rand ouale mixand cca 2 minute aluatul la viteza maxima inainte de adaugarea...

Galuste cu prune

In Dulciuri la 2 Sep 2012

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau prin masina de tocat carne Se framanata aluatul. (Din cartofii dati prin masina,praful de sare ,ulei si faina cat cuprinde.) Prunelor (spalate) li se scot samburii (dar nu se impart in doua, eu le las intregi pentru ca ne plac galustele mari...

Placinta cu mere

In Dulciuri la 27 Aug 2012

Aluatul se pregateste amestecand si framantand mai apoi toate ingredientele necesare. Se lasa la rece cat pregatim umplutura. Merele se spala si se dau pe razatoarea mica (eu nu le curat de coaja niciodata). Se calesc pe aragaz impreuna cu zaharul pana cand nu mai au lichid, la sfarsit...

Afisate 331 - 339 din 339 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]