adinaciosescu

1

Bucataras
incepator

LIPOVA

Bucataras din 01.10.2009

RETETE24
PRIETENI19
Retete / Mancaruri cu carne

Chiftele coapte

In Porc la 13 Aug 2011

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana se rumenesc pe o parte,le intorci pe cealalta parte. Sumt buuuuune buuuune. 

Frigarui de porc la cuptor.

In Mancaruri cu carne la 31 Iul 2011

Tai carnea bucatele,cuburi,pui condimentele si 2 linguri de ulei,si le lasi la rece sa se macereze putin. Legumele le tai cuburi,bucati,la fel si slaninuta.Eu am folosit o carnita de vanat,care este mai üscata:deci am folosit slanina. Se monteaza...

Mamaliga cu cabanos

In Mancaruri cu carne la 15 Iul 2010

Tai ceapa cuburi,la fel si ardeiul si le pui in putin ulei sa se caleasca.Eu le-am pus pe wock.Picuri din cand in cand putina apa.Rosiile decojite le tai de asemenea cubulete si le adaugi la legume.Pui o lingurita de zahar,daca rosiile sunt acre tare.Carnatii ii tai bucati si ii prajesti...

Friptura de mistret

In Mancaruri cu carne la 11 Iul 2010

Carnea curatata de pielite,daca stii ca este de la un exemplar mai batran este bine sa o fierbi in prealabil,in bucati mari.Daca este mai tanara se poate pune direct in tava.Se unge bine cu untura sau ulei,se condimenteaza bine fiecare bucata mai mare cu condimente dupa gust, apoi complectezi cu...

Carne tocata de curcan in foi de napolitana

In Mancaruri cu carne la 19 Noi 2009

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin foile,portionezi apoi prajesti pe ambele parti. Se poate prepara cu orice fel de carne,dar cu cea de...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Marea ta dilema de azi o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie. in final, o sa declari enervat/a ca petele simetrice pe care le freci sunt pe partea cealalta, fara a mai lua in considerare faptul ca majoritatea placilor au model.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]