Frigarui de porc la cuptor.

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 21515 vizualizari

 

Cum vremea a fost destul de nefavorabila cu noi...si cum am avut o pofta de frigarui,m-am hotarat sa le fac,la tava,in cuptorul electric.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne de porc,poate fi si de lucru
  • cateva rosii(mie imi plac cele cherry)
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe(mie imi place cea rosie)
  • 200-250 grame de ciuperci(de data asta eu am sarit peste ele)
  • 200 grame de slanina(sau bacon)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 pahar de vin alb.
  • bineinteles,frigaruile ca atare,lasate in apa rece la inmuiat,daca sunt de bambus.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc la cuptor.:

Tai carnea bucatele,cuburi,pui condimentele si 2 linguri de ulei,si le lasi la rece sa se macereze putin.

Legumele le tai cuburi,bucati,la fel si slaninuta.Eu am folosit o carnita de vanat,care este mai üscata:deci am folosit slanina.

Se monteaza frigaruia:ceapa-slanina-carne-rosie-ciuperca-ardei...

Se aseaza in tava unsa cu ulei,se adauga vinul si se dau la cuptor la foc mic.,pret de 20 de minute,dupa care se intorc si se mai lasa 20 de minute.

Apoi dai focul la mare si le mai lasi 10 minute.

Se servesc cu cartofi prajiti si facultativ sos de usturoi

TIPS-URI

1

Poti folosi orice iti trece prin cap sau...ai prin frigider.

2

eu aici am portie dubla,caci suntem multi....:d

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la cuptor." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pelimeni sau coltunasi cu carne