Cum sa pastram patrunjelul verde

Postat de adasev12 in Tipsuri pe 18 Sep 2010, 00:53

Eu ador patrunjelul si il folosesc cam la toate felurile de mancare... Imi place doar verde, proaspat , iar ca sa-l pastrez asa, sa nu se ofileasca, il tai marunt cand il cumpar si-l impachetez in folie transparenta, apoi il bag in congelator.

Isi pastreaza excelent culoarea, iar gustul ramane acelasi, fin si proaspat ca atunci cind il cumpar. 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 11:01

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

pe 04.12 la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]