Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Figurine-n cafea

Data:06.12.2011

Acum câteva zile am postat pe Facebook un album care arată felul în care apare o figurină, un... articol complet

Cremă de vanilie

Data:05.12.2011

Această cremă de vanilie se potrivește la diverse deserturi, fie cuplată cu bucățele de... articol complet

Workshop și demo culinar la Oradea – concluzii

Data:05.12.2011

Ieri am fost la Oradea, în Lotus Center unde am susținut un workshop de fotografie culinară... articol complet

Banana-n bacon

Data:02.12.2011

Pentru precedenta petrecere pentru care am gătit, am făcut o serie de antreuri reci ceva mai... articol complet

Salată de ciolan cu ceapă

Data:01.12.2011

La mulți ani, România, la mulți ani iubiți compatrioți. Bine, iubiți sau nu, patrioți sau... articol complet

Pasta festival – umanitar

Data:30.11.2011

Am văzut postarea asta la Brylu și m-am cutremurat. E adevărat, mă cutremur de prea multe ori... articol complet

Cassoulet

Data:29.11.2011

Cassoulet e o mâncare de fasole caracteristică sudului Franței dar variante se regăsesc în... articol complet

Un nou fel de pâine-n ou?

Data:28.11.2011

Nu m-am trezit în dimineața asta cu impresia că a fi un inventator ori mai știu eu ce... articol complet

Primul spot de promovare pentru adihadean.ro

Data:27.11.2011

Dragii mei, grație lui Paul a apărut primul spot de promovare pentru adihadean.ro. Grație lui... articol complet

Lumânări de dat (1)

Data:25.11.2011

Adrian, care-i ospătar la Camino, face lumânări în timpul liber, care astfel devine timp... articol complet

Orez sălbatic, lapte domestic

Data:25.11.2011

Mai țineți minte postarea despre lapte? Atunci v-am promis că până la Crăciun o să vă dau... articol complet

Salată de cartofi. De post.

Data:24.11.2011

Ieri mi s-a făcut poftă de salată orientală. Așa cum o făcea mama când eu eram copil iar... articol complet

Mușchi de porc în prapor

Data:23.11.2011

Praporul (prapur, prapure, prapore) e o membrană care învelește organele interne, formată în... articol complet

Gnocchi cu sos de roșii

Data:22.11.2011

Gnocchi sunt niște paste mai dodoloațe și mai dolofane decât altele. Sunt niște gălușcuțe... articol complet

Confit de curcan

Data:21.11.2011

Ce-i confitu' ăsta? Păi, e o friptură, ca să n-o lungesc ori, Doamne ferește, să mă pierd... articol complet

Paste de casă cu trufe

Data:18.11.2011

Cum se fac pastele de casă? Puteți afla de aici ori de aici. Ori de pe blogul meu, că mai fac... articol complet

Bufetul de aseară

Data:17.11.2011

Aseară am prestat pentru niște oameni. Nu spun unde, nu spun de ce, nu spun cine, că nu-i... articol complet

Mușchiuleț în crustă de semințe

Data:16.11.2011

Azi am de prestat pentru un eveniment important. Important pentru beneficiar și la fel de... articol complet

Tilapia-n straiță

Data:15.11.2011

Aseară am avut de hrănit niște oameni cu pește. Tilapia a fost să fie. Tot ce am putut alege... articol complet

Brownies cu înghețată de banane

Data:14.11.2011

Viața nu încetează a-mi da lecții despre chocolate lava, așa că mă simt cumva dator să le... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]