Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Nerecomandat minorilor- pepene bețiv, the party starter

Data:09.08.2011

Săptămâna trecută s-a încheiat cu petrecere. După desertul pe care l-am prestat la Camino a... articol complet

Fleică umplută și scurtă dare de seamă

Data:08.08.2011

Bună dimineața. Am postat (fac asta des) o poză cu mâncarea de azi pe pagina mea de Facebook... articol complet

Cea mai simplă înghețată de casă

Data:04.08.2011

PUB E interesant să faci cu mâna ta lucruri pe care te-ai obișnuit să le cumperi, lucruri pe... articol complet

Tartă cu mere

Data:03.08.2011

Faza cu gătitul pentru rețetarele proiectului Viața la grădi se apropie de final. Practic, se... articol complet

Cornulețe fragede

Data:02.08.2011

Rețeta de azi e una de desert. Totuși, cornulețele (despre niște cornulețe e vorba) merg... articol complet

Bruschetti

Data:01.08.2011

Că le spunem bruschete ori bruschetti, e clar că ne referim la felii de pâine prăjită,... articol complet

Carte poștală din Kuala Lumpur

Data:29.07.2011

Expediția Muosn a ajuns în Kuala Lumpur și noi odată cu ea. Iadul oricărui inspector... articol complet

Fusion laksa

Data:27.07.2011

Despre minunata supă laksa am scris aici și aici. Ba chiar am și vorbit, în minunatul film... articol complet

Voi ce relație aveți cu micul dejun?

Data:26.07.2011

Până acum patru ani, micul dejun însemna pentru mine o cafea cu garnitură din două țigări.... articol complet

Vinete și dovlecel pe grătar. Cu coaste.

Data:25.07.2011

Am lăsat coastele la urmă pentru că-s mai puțin importante în povestea asta. Ar fi putut să... articol complet

Tăieței la wok. Cu diverse.

Data:21.07.2011

Mâine urmează un nou episod din serialul Muson. Părăsim Singapore și ne îndreptăm spre... articol complet

Surpriză cu căpșune la Graf, Oradea

Data:20.07.2011

Am filmat la Graf, în Oradea,  patru povești scurte dar pline de aromă și culoare. Azi a... articol complet

Zile cu vin

Data:19.07.2011

Săptămâna trecută am avut parte de degustarea de la Ken Sai. Aseară, una și mai și: a... articol complet

Frigărui cajun cu ardei umpluți

Data:19.07.2011

Cajun cuisine. Fascinantă. Fie și pentru asta și tot aș da o fugă peste ocean. Simplitate... articol complet

Salată de ardei copți, friptură și biryani. Plus două vinuri.

Data:18.07.2011

De Crăciun (cel care a trecut) am primit o casetă cu vinuri din partea domnului Jean Valvis. Am... articol complet

Muson ep. 1 – Mâncăruri din Singapore

Data:15.07.2011

După ce săptămâna trecută am făcut cunoștință cu Asia într-un mod brutal, săptămâna... articol complet

Vinuri bune și mâncare thai la Ken Sai

Data:14.07.2011

În seara asta am fost invitatul Ioanei Micu la Ken Sai, restaurantul asiatic de la etajul șase... articol complet

Cum să faci ciolanul fraged și crocant

Data:14.07.2011

Sunt în țara asta câteva locuri pe marginea drumului, în care găsești ciolan cu ori fără... articol complet

Fly banana

Data:13.07.2011

Ați observat, sper, că zilele astea sunt preocupat de Muson, expediția asiatică. Pentru că... articol complet

Măduvă pe pită

Data:12.07.2011

Îmi place măduva? Îmi place. Mănânc des? Nu, din contră, pentru că-i multă grăsime la... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]