Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Cum a fost la shaorma de după

Data:11.11.2011

Acum două zile vă pofteam la o shaorma, după lansarea iPhone 4S de la Cluj organizată în... articol complet

Ca un fel de ceva, numa’ că mai bun

Data:09.11.2011

Mai țineți minte când am fost la Țaga? Am făcut atunci pentru prietenii ziariști câteva... articol complet

Macaroane cu brânză și jumări – destul de tradițional?

Data:08.11.2011

Sunt dojenit uneori pentru că nu public destule rețete tradiționale. Bine, sunt dojenit și... articol complet

Cum să faci o omletă perfectă

Data:07.11.2011

Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet

Budincă de pâine

Data:03.11.2011

Vive la France, God save the Queen, szia Winnetou! Budinca de pâine e pe atât de etnică pe... articol complet

Speciala de Joi și Poveștile de Sâmbătă

Data:02.11.2011

Am găsit în piață fasole de anul ăsta. Nimic neobișnuit până aici. Mai puțin obișnuită... articol complet

Tocană de oaie cu pastramă de porc

Data:01.11.2011

PUB Am vrut să numesc mâncarea asta “tocană de oaie nemișcată” dar nu suna bine.... articol complet

De mămăligă

Data:31.10.2011

Mi-ar plăcea ca unele lucruri să nu se schimbe niciodată. De exemplu, mi-ar plăcea să știu... articol complet

BBQ in Bangkok

Data:28.10.2011

Muson aproape de final, expediție aproape de final. Carne și legume pe grătar, o răbufnire a... articol complet

Onoff3 și Lumea Mare la Cluj

Data:28.10.2011

Observ că mai nou scriu despre evenimente așa, în perechi. N-am ce le face, trebuie să le... articol complet

Burta, între trippa alla romana și pacal porkolt

Data:27.10.2011

Alex de la Lumea mare m-a cadorisit mai demult cu o rețetă de tocană de burtă în stil... articol complet

Mic dejun cu ouă și pancetta

Data:26.10.2011

Acum câteva zile am cumpărat câteva felii subțiri de pancetta. Am folosit câteva felii... articol complet

Cremă de ciocolată cu…

Data:25.10.2011

Femeile-s topite după ciocolată (cu mici excepții, desigur). Cu acest adevăr ars în minte am... articol complet

Rasol cu praz, paste și sos de roșii

Data:24.10.2011

Cel mai bun ossobuco pe care l-am mâncat de când mă știu (nu mănânc tot a doua zi, deci nu... articol complet

Farfurii curate – încă un pas

Data:23.10.2011

Mi-ar plăcea să putem face salturi cu proiectul Farfurii curate. Din păcate, putem face doar... articol complet

Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok

Data:21.10.2011

În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hans Peter Anschwanden, un european... articol complet

Speciala de Joi și o schimbare

Data:19.10.2011

Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino –... articol complet

La Spiros

Data:19.10.2011

A trecut parcă o viață de la precedenta vacanță (adevăru-i că m-am întors obosit și aș... articol complet

Detalii esențiale despre chocolate lava

Data:18.10.2011

Ieri, la finalul unei sesiuni de gătit de câteva ore, am făcut chocolate lava. A iești foarte... articol complet

Speciala de Joi (2) – ceafă cu cartofi

Data:17.10.2011

De săptămâna trecută am început povestea cu “Speciala de Joi” la Camino. A mers... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]