Retete fara secrete
Îngheţată cu fructe de pădure, din 3 ingrediente
Data:13.07.2016Vara nimic nu mă răcoreşte mai bine ca o îngheţată, în special îngheţata de fructe.... articol complet
Metamorfoze din Dăbuleni
Data:12.07.2016E perioada pepenilor și mai mult ca în orice an apare dilema sursei din care […] The... articol complet
Supă răcoroasă de sfeclă roșie
Data:11.07.2016Supica aceasta este probabil cea mai simplă supă, dar și răcoroasă în timpul zilelor... articol complet
Mămăliguțe cu miere și fructe de pădure
Data:06.07.2016Am crescut cu mămăliguță caldă, făcută de bunica, și cu ou ochi, prăjit direct în... articol complet
Bulz
Data:05.07.2016Eu sunt ceea ce numesc un „copil de asfalt”; crescut în oraș, cu bunici în […] The... articol complet
Tocăniţă de pui, cu ciuperci şi măsline
Data:04.07.2016Ador tocăniţa şi o prepar ori de câte ori îmi cade în mână un pui […] The post... articol complet
Tartă cu ciocolată, zmeură şi apă de trandafiri
Data:29.06.2016Mie tango-ul îmi inspiră eleganță, perfecţiune şi senzualitate, exact ca această tartă.... articol complet
Choripán, cu drag din Argentina
Data:28.06.2016Datorită mediului în care lucrez, am posibilitatea să interacționez cu oameni din toate... articol complet
Ne apropiem de finala locală San Pellegrino Young Chef 2016
Data:27.06.2016Au mai rămas două săptămâni până la finala locală a San Pellegrino Young Chef 2016, cel... articol complet
Vită și Tango
Data:27.06.2016Cam la asta se rezumă toată cultura mea generală legată de Argentina și în momentul... articol complet
Martini
Data:25.06.2016Salutare, Mereu am preferat să lucrez în locuri în care există şi o bucătarie, deoarece... articol complet
Tort cu morcovi şi ghimbir
Data:23.06.2016Morcovul este una dintre rădăcinoasele care merg foarte bine şi în combinaţii dulci, nu doar... articol complet
Ciorbă de păcate
Data:22.06.2016Undeva adânc înrădăcinat în felul meu de a gândi mâncarea se află lecțiile primite,... articol complet
Pește roz pe negru
Data:21.06.2016După extravaganța și răsfățul cu tort de săptămână trecută, cu care mi-am tratat... articol complet
Trifle cu lemon curd, căpșune și iaurt
Data:17.06.2016Încep seria rețetelor publicate pe blogul www.adihadean.ro cu acest delicios desert, ușor de... articol complet
Andreea Dianu – Noul intern pe blog
Data:16.06.2016Poziția liberă în cadrul proiectului Internii 2016 a fost ocupată. Andreea Dianu este cea... articol complet
Medium rare, finalul primului sezon
Data:15.06.2016Primul sezon Medium Rare la Europa FM s-a încheiat cu o petrecere la Ferma Dacilor, […]... articol complet
Tort de poveste
Data:14.06.2016Voi lăsa pozele să-și spună cuvântul, dar nu înainte să adaug că este un tort […]... articol complet
Plăcinte pentru meci
Data:13.06.2016“Apoi, drept să vă spun, că atunci degeaba mai stricați mâncarea, dragii mei… Să... articol complet
Tartă cu frăguțe
Data:08.06.2016Weekendul trecut m-am luptat vreo jumătate de oră cu melcii pentru un castron de frăguțe... articol complet