Retete fara secrete
Quiche cu ierburi de primăvară și somon
Data:23.03.2016Puține lucruri sunt mai puțin apetisante ca un rest de pește de la cină. Să-l […] The... articol complet
Din inimă pentru ficat
Data:22.03.2016Orice început are la bază un vis, așa că vă împărtășesc visul meu: restaurant Michelin... articol complet
Cușcuș cu ou poșat, kale și năut
Data:21.03.2016Oul poșat pare simplu la prima vedere, dar doar eu știu câte metode trăznite am […]... articol complet
Altfel de mămăligă cu brânză
Data:16.03.2016E greu să nu arunci mâncare; trebuie să recunosc faptul că, în timp, am aruncat […]... articol complet
Deconstructed pavlova cu curd de lamâie și afine
Data:15.03.2016Deși am avut emoții la primele încercări în a face bezele, nu am renunțat până […]... articol complet
Clătite americane cu bacon și banane în sos de caramel
Data:14.03.2016Fie că le numesc crêpes în țările francofone, bánh xèo în Vietnam sau pancakes în... articol complet
Mihai Fetcu
Data:11.03.2016Anul acesta am inițiat și o colaborare pe zona de băuturi. Recunosc că nu a […] The... articol complet
Un nou rol de jurat
Data:10.03.2016(PUB) Anul acesta San Pellegrino, unul dintre brandurile cu cea mai bună afiliere la fenomenul... articol complet
Vladimir Marian
Data:09.03.2016Ziua de azi îi este dedicată lui Vladimir. Săptămâna viitoare veți descoperi și rețetele... articol complet
Lia Stefan
Data:08.03.2016Astăzi, v-o prezint pe Lia Ștefan. Ea va colabora cu noi de la distanță, mai […] The... articol complet
Anca Aldea
Data:07.03.2016Am primit aplicațiile voastre pentru proiectul Interni 2016. Vă mulțumesc pentru interes și... articol complet
Medium rare la Europa FM
Data:03.03.2016Am avut două întâlniri foarte scurte cu Vlad Petreanu și George Zafiu pentru a vorbi despre... articol complet
Punct şi virgulă
Data:02.03.2016Dintotdeauna am apreciat cărţile şi filmele cu final deschis unde, după ce te-ai chinuit cu... articol complet
Epilog
Data:01.03.2016De două săptămâni mă tot gândesc ce-aș putea scrie acum, la final de colaborare cu... articol complet
Epilog
Data:29.02.2016E sfârșitul unui an de generoasă găzduire în bucătăria lui Adi Hadean care, în cazul... articol complet
Primăvara pe uliţă
Data:24.02.2016Deşi are multe locuri frumoase, Bucureştiul e în cea mai mare parte un sat vertical […]... articol complet
Profiterol
Data:23.02.2016Prima dată când am făcut aluat opărit am folosit o rețetă la întâmplare găsită pe... articol complet
Cotlet de miel cu piure de primavara
Data:22.02.2016Cum nu cred că ne mai vedem de Paște aici, acasă la Adrian Hădean, vă […] The post... articol complet
Prajitură isteață cu ciocolată
Data:17.02.2016Torturile cu cinci straturi de cremă sau deserturi complicate sunt interesante, nu doar din... articol complet
Aburi de iubire
Data:16.02.2016M-am născut mediocru. Nu-s nici prea frumos, nici prea urât, nici prea înalt, dar nici... articol complet