publicat la 07.06.2013
publicat la 01.06.2013
publicat la 04.04.2013
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Ketchup aromat
Apa se pune intr-un vas la fiert. Ingredientele se amesteca bine intr-un bol si se varsa treptat peste apa clocotita. Se amesteca si se mentine pe foc. Cand incepe iarasi sa fiarba se lasa sa dea in cateva clocote si se lasa la racit.
Spaghete cu sos Bolognese
Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul si telina se rad prin ochiurile mici ale razatorii si se calesc in ulei intr-o cratita acoperita cu capac. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga usturoiul taiat felii subtiri si, dupa cca 5 min, carnea tocata....