publicat la 21.12.2012
publicat la 08.12.2012
publicat la 06.12.2012
O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”
Bucataras.ro
[email protected]
Crutoane (pentru supe sau salate)
Painea se taie cubulete si se pune in tava. Uleiul se amesteca cu sarea si ierburile aromatice, se toarna peste cuburile de paine si se amesteca usor cu o paleta ca sa se imbibe in toate crutoanele. Se da la cuptor, la foc bland, se amesteca cu paleta odata la cateva minute si se...
Cheese bread
Laptele batut se amesteca cu untul si branza rasa.Separat se face maiaua din drojdie,lapte cald,zahar si 2 linguri faina.Cand aceasta incepe sa creasca se amesteca in compozitie si apoi treptat se adauga faina framantand pana ce aluatul nu mai este lipicios.Se pune la frigider pentru 20 minute ca...