Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic

de dentistutza in Porc, 8 Dec 2012 | 9519 vizualizari

 

Orice friptura marinata astfel-fie porc,miel sau pasare- merge grozav la barbeque. Din motive tehnice9 vezi fum si miresme) eu l-am preparat la cuptor. Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet curatat de pielite si crestat pe alocuri
  • 2 linguri miere
  • 40 ml ulei masline
  • 3 linguri otet balsamic
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • daca aveti putin oregano proaspat
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic:

Se amesteca toate bunatatile pt. marinata si se unge carnea pe toate partile.Daca nu este graba, se poate lasa la marinat in frigider cateva ore.

Eu am pus-o in cuptorul incalzit la foc potrivit si am tinut-o cam 25-30 min. intorcand-o de vreo 2 ori. E si mai buna pe gratar...in aer liber...!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos mediteranean