ilinca_rox

1

Bucataras
incepator

Bucuresti, sector 6

Bucataras din 18.12.2013

RETETE27
PRIETENI119
Retete / Paste

Spaghete cu cremwursti si sos rosu

In Paste la 27 Mai 2014

Punem intr-o oala la fiert apa cu sare. Pana ce apa da in clocot pregatim cremwursti: ii taiem in 3-4 bucatele fiecare, apoi prin fiecare bucatica bagam cate 3-4 spaghete, pana ce bucata de cremwursti ajunge la mijlocul spaghetelor. Procedam astfel cu toate bucatele de cremwursti. Jumatate...

Penne rigate cu piept de pui si sos alb de usturoi

In Penne la 19 Mai 2014

Intr-o  oala punem apa cu putina sare la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele si se lasa la fiert pentru 8 minute. Cat timp pastele fierb pregatim carnea si ingredientele pentru sos. Usturoiul se curata si se toaca marul. Cascavalul se da prin razatoare. Pieptul de...

Penne rigate cu ciuperci si sos alb

In Penne la 9 Feb 2014

Intr-o oala se pune apa la fier cu putina sare si putin ulei. Cand a inceput sa clocoteasca se adauga pastele la fiert pentru 10-12 minute (in functie de instructiunile de pe ambalaj). Cand sunt fierte se scot in sita si se lasa la scurs pana se pregateste sosul. Se pregatesc ingredientele...

Melci cu branzica la cuptor

In Paste la 26 Ian 2014

Intr-o oala cu apa, un praf de sare si putin ulei punem pastele la fiert timp de 15 minute (in functie de instructiunile de pe pachet). In acest timp, intr-un bol maruntim branza, adaugam oualele si putina sare si amestecam bine, cat sa se lege bucatelele de branza. Dupa ce s-au fiert...

Spaghete cu mazare si porumb

In Spaghete la 13 Ian 2014

Pastele: Intr-o oala se pune apa la foc, cu o lingura de sare si o lingura de ulei, iar cand clocoteste se adauga pastele. Se lasa 11-14 minute la fiert, in functie de indicatiile inscrise pe pachet. Sosul: Cat timp pastele sunt la fiert, pregatim sosul. Se curata 10 graunti de...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2014

Peste la cuptor

publicat la 14.12.2014

Tocanita de naut cu carne de porc

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]