Iata cat de simplu se prepara Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan.
Feliile de franzelă se ung cu unt, apoi se adaugă câte o linguriță de dulceață din caise cu samburi de caise a la Panacris.
Se finalizează cu fulgi de parmesan și se savurează din...
Croissantul se taie în două, apoi se unge cu crema de brânză pe ambele felii.
Morcovul și castravetele se curăță, apoi se taie felii cât mai subțiri, eventual cu curățătorul de legume.
Mărul se spală și se taie felii subțiri.
Se așează artistic și după...
Feliile de pâine se așază într-o tavă tapetataă cu hârtie de pergament, se stropesc cu puțin ulei de măsline și se introduc în cuptor ptr cca. 5 minute la foc iute.
Se scot, se freacă cu usturoi, se stropesc cu ketchup, se așează câte două felii de...
Carnea de pui se taie bucățele, se pune într-un bol, se adaugă uleiul de măsline, condimentele, se masează apoi se pun la prăjit într-o tigaie și se lasă la gătit până ce se pătrunde bine și rumenește.
În altă tigaie se pun la călit ardeii și ceapa verde...
Feliile de franzelă se ung cu unt tartinabil, apoi se adaugă artistic feliile de prosciutto.
Fructele de kiwi se curăță, apoi se feliază. Se așează peste, sandwich-ul cu unt și prosciutto, apoi se presară cașcaval sau parmesan ras.
Se dau la cuptor cca. 5 minute la 200 grade sau...
Ciupercile se feliază și se trag în puțin ulei de măsline, atât cât să se înmoaie, cca. 5 minute la foc iute, neacoperit. Între timp scoatem ingredientele din frigider. Salamul e deja feliat, se taie câteva fâșii cu aparatul special pentru...
Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de miniute la 150 grade....
Feliile de pâine se prăjesc în aparatul de prăjit. Apoi se ung cu usturoi și brânză cremoasă de la Delaco. Pieptul de pui feliat se așează, pe pâinea prăjită, apoi se așează feliile de roșii, cașcavalul feliat, firele de chives, ciupercile feliate și...
Pâinea se taie felii, ca și un tort, se unge cu puțin ulei de măsline și se dă la prăjit în cuptorul preîncins cca. 10 minute la foc mic, pe fiecare parte. Se scoate din cuptor, se freacă cu usturoi, apoi se unge fiecare felie cu brânzică Ceva fin cu...
Feliile de pâine se ung cu un strat de brânzică Cevafin cu verdeață. Se așează artistic cubulețele de bacon, telemeaua feliată, ardeiul kapia curățat de semințe și feliat, feliuțe de ciuperci, se presară cu puțină sare cu mirodenii, apoi se acoperă cu...
Feliile de pâine se ung cu brânzică Ceva Fin de la Delaco. Se așează artistic felii de mușchi și castraveți, între felii. Se purcede la crearea decorului;) Castravetele se taie în trei părți inegale. Capul se formează din capul castrevetului, tăiat pe...
Se încinge uleiul de palmier, se adaugă felia de pâine cu miezul scos, în ulei și se prajește usor pe ambele părți, după ce a prins puțină culoare se adaugă ouăle de perpeliță ți se prăjesc ușor. Se asezonează de sare și piper și se servesc fierbinți cu...
Se ung feliile de pânie cu pate de casă ( http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-casa-40929.html?p=1#com1047998), peste care se pun feliuțe subtiri de brânză cu mucegai nobil. Se servesc alături de felii de ridiche albă sau felii de ceapă roșie după gustul fiecăruia.
Painea se unge cu Ceva fin cu smantana, de la Delaco, se aseaza cate 2 felii de salam pe fiecare felie, apoi se aseaza artistic cateva felii de ceapa rosie.
Pofta buna!
Crema de branzica se imparte in trei cescute. In prima cescuta se adauga o lingurita de icre negre si se freaca energic, cu mixerul Bucataras, pana se obtine culoarea albastra. In o doua cescuta se pune o lingurita de salata de sfecla rosie cu hrean, si se amesteca pana se omogenizeaza bine....
Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit.
Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei.
In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg cate doua oua.
Se presara sare iodat si piper proaspat macinat.
Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit,...
Feliile de paine se ung cu pate de pui, se aseaza rondele de castraveti Panacris( vezi reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/castraveti-panacris-25663.html )si mini miez de lapte .
Pofta buna! Rapid, gustos si satios!
Chifla se taie felii mai groase. Ouale se bat energic cu un praf de sare, se trec apoi feliile de chifla prin oula batut si seprajesc in ulei de palmier foarte incins. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste felia fierbinte, se orneaza dupa gust cu castraveti sau rosii proaspete.
Uleiul se pune la incins, apoi se pune oul si se amesteca repede si continuu ptr a nu se fac omleta. (Numai stiu cum modului acesta de preparat din ou! Noi ii spunem "oua frecate:D" ) Se taie o felie de paine de casa cu seminte, se pune oul pe paine, se orneaza cu ketchup si felii...
Bagheta cu seminte, se taie rondele. Se ung feliile cu branzica cremoasa cu artoma de hrean Delaco, apoi se orneaza dupa gustul fiecaruia cu fasii de castravete si bucatele de rosii.
Pofta buna!
Bagheta se taie in doua, se unge cu branzica, apoi se aseaza feliile de jambon afumat, miezul de lapte si se presara cu oregano. Se poate consuma rece sau putin incalzit.
Pofta buna!
Se unge felia de paine cu branzica cremoasa cu aroma de usturoi. Se orneaza cu sos de usturoi si ketchup, se pune un rand de felii de cascaval Delaco, fasii de castravete, apoi se aseaza strategic o bucata de snitzel de pui, acoperindu-se cu felii de cascaval Delaco si putin sos de usturoi. Se da...
Se ung felile de paine cu branzica "Ceva fin cu aroma de ustorui" de la Delaco, se aseaza artistic cateva fasii de castravete. Se acopera cu un strat de telemea, salam si rosii. Se serveste cu incredere si un ceai fierbinte!
Pofta buna!
Painea se unge cu putin ulei de masline si se introdice in cuptorul preincalzit, la foc iute cca. 3 minute pe fiecare parte. Se scoate tava din cuptor cand s-au rumenit feliile de paine, se freca acu usturoiu, apoi se unge fiecare felie cu putin ketchup Panacris, se presara oregano, apoi se...
Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan
Iata cat de simplu se prepara Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan. Feliile de franzelă se ung cu unt, apoi se adaugă câte o linguriță de dulceață din caise cu samburi de caise a la Panacris. Se finalizează cu fulgi de parmesan și se savurează din...
Croissant mic dejun
Croissantul se taie în două, apoi se unge cu crema de brânză pe ambele felii. Morcovul și castravetele se curăță, apoi se taie felii cât mai subțiri, eventual cu curățătorul de legume. Mărul se spală și se taie felii subțiri. Se așează artistic și după...
Sandwich cald American
Feliile de pâine se așază într-o tavă tapetataă cu hârtie de pergament, se stropesc cu puțin ulei de măsline și se introduc în cuptor ptr cca. 5 minute la foc iute. Se scot, se freacă cu usturoi, se stropesc cu ketchup, se așează câte două felii de...
Quesadilla cu pui, ardei si ceapa verde
Carnea de pui se taie bucățele, se pune într-un bol, se adaugă uleiul de măsline, condimentele, se masează apoi se pun la prăjit într-o tigaie și se lasă la gătit până ce se pătrunde bine și rumenește. În altă tigaie se pun la călit ardeii și ceapa verde...
Sandwich cu prosciutto și kiwi
Feliile de franzelă se ung cu unt tartinabil, apoi se adaugă artistic feliile de prosciutto. Fructele de kiwi se curăță, apoi se feliază. Se așează peste, sandwich-ul cu unt și prosciutto, apoi se presară cașcaval sau parmesan ras. Se dau la cuptor cca. 5 minute la 200 grade sau...
Sandwich pentru zmei
Ciupercile se feliază și se trag în puțin ulei de măsline, atât cât să se înmoaie, cca. 5 minute la foc iute, neacoperit. Între timp scoatem ingredientele din frigider. Salamul e deja feliat, se taie câteva fâșii cu aparatul special pentru...
Franzelă umplută
Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de miniute la 150 grade....
Sandwich Panacris
Feliile de pâine se prăjesc în aparatul de prăjit. Apoi se ung cu usturoi și brânză cremoasă de la Delaco. Pieptul de pui feliat se așează, pe pâinea prăjită, apoi se așează feliile de roșii, cașcavalul feliat, firele de chives, ciupercile feliate și...
Sandviș pentru Zmei!
Pâinea se taie felii, ca și un tort, se unge cu puțin ulei de măsline și se dă la prăjit în cuptorul preîncins cca. 10 minute la foc mic, pe fiecare parte. Se scoate din cuptor, se freacă cu usturoi, apoi se unge fiecare felie cu brânzică Ceva fin cu...
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci
Feliile de pâine se ung cu un strat de brânzică Cevafin cu verdeață. Se așează artistic cubulețele de bacon, telemeaua feliată, ardeiul kapia curățat de semințe și feliat, feliuțe de ciuperci, se presară cu puțină sare cu mirodenii, apoi se acoperă cu...
Sandviș Crocodil
Feliile de pâine se ung cu brânzică Ceva Fin de la Delaco. Se așează artistic felii de mușchi și castraveți, între felii. Se purcede la crearea decorului;) Castravetele se taie în trei părți inegale. Capul se formează din capul castrevetului, tăiat pe...
Ochiuri de prepeliță în pâine
Se încinge uleiul de palmier, se adaugă felia de pâine cu miezul scos, în ulei și se prajește usor pe ambele părți, după ce a prins puțină culoare se adaugă ouăle de perpeliță ți se prăjesc ușor. Se asezonează de sare și piper și se servesc fierbinți cu...
Sandvis de seară
Se ung feliile de pânie cu pate de casă ( http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-casa-40929.html?p=1#com1047998), peste care se pun feliuțe subtiri de brânză cu mucegai nobil. Se servesc alături de felii de ridiche albă sau felii de ceapă roșie după gustul fiecăruia.
Sandvis cu Ceva fin, salam sal-crud si ceapa rosie
Painea se unge cu Ceva fin cu smantana, de la Delaco, se aseaza cate 2 felii de salam pe fiecare felie, apoi se aseaza artistic cateva felii de ceapa rosie. Pofta buna!
Ceva fin si cremos tricolor
Crema de branzica se imparte in trei cescute. In prima cescuta se adauga o lingurita de icre negre si se freaca energic, cu mixerul Bucataras, pana se obtine culoarea albastra. In o doua cescuta se pune o lingurita de salata de sfecla rosie cu hrean, si se amesteca pana se omogenizeaza bine....
Sandvis cu ceva fin si smochine
Se ung feliile de paine cu ceva fin cu smantana Delaco, orneaza cu felii de smochine. Se servesc ca atare alaturi de o cana de ceai sau lapte ;)
Oua ochiuri in chifla Pave
Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg cate doua oua. Se presara sare iodat si piper proaspat macinat. Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit,...
Sandvis cu pate si miez de lapte
Feliile de paine se ung cu pate de pui, se aseaza rondele de castraveti Panacris( vezi reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/castraveti-panacris-25663.html )si mini miez de lapte . Pofta buna! Rapid, gustos si satios!
Bundas cu miez de lapte
Chifla se taie felii mai groase. Ouale se bat energic cu un praf de sare, se trec apoi feliile de chifla prin oula batut si seprajesc in ulei de palmier foarte incins. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste felia fierbinte, se orneaza dupa gust cu castraveti sau rosii proaspete.
Sandvis cu ou si cascaval
Uleiul se pune la incins, apoi se pune oul si se amesteca repede si continuu ptr a nu se fac omleta. (Numai stiu cum modului acesta de preparat din ou! Noi ii spunem "oua frecate:D" ) Se taie o felie de paine de casa cu seminte, se pune oul pe paine, se orneaza cu ketchup si felii...
Rondele cu Ceva fin
Bagheta cu seminte, se taie rondele. Se ung feliile cu branzica cremoasa cu artoma de hrean Delaco, apoi se orneaza dupa gustul fiecaruia cu fasii de castravete si bucatele de rosii. Pofta buna!
Sandvis cu miez de lapte
Bagheta se taie in doua, se unge cu branzica, apoi se aseaza feliile de jambon afumat, miezul de lapte si se presara cu oregano. Se poate consuma rece sau putin incalzit. Pofta buna!
Sandvis cu snitzel
Se unge felia de paine cu branzica cremoasa cu aroma de usturoi. Se orneaza cu sos de usturoi si ketchup, se pune un rand de felii de cascaval Delaco, fasii de castravete, apoi se aseaza strategic o bucata de snitzel de pui, acoperindu-se cu felii de cascaval Delaco si putin sos de usturoi. Se da...
Sandvis Robert
Se ung felile de paine cu branzica "Ceva fin cu aroma de ustorui" de la Delaco, se aseaza artistic cateva fasii de castravete. Se acopera cu un strat de telemea, salam si rosii. Se serveste cu incredere si un ceai fierbinte! Pofta buna!
Sandvis cu cascaval afumat
Painea se unge cu putin ulei de masline si se introdice in cuptorul preincalzit, la foc iute cca. 3 minute pe fiecare parte. Se scoate tava din cuptor cand s-au rumenit feliile de paine, se freca acu usturoiu, apoi se unge fiecare felie cu putin ketchup Panacris, se presara oregano, apoi se...