Sandwich Panacris

de Panacris in Sandvisuri, 8 Oct 2014 | 4442 vizualizari

 

Am tot vizualizat provocarea Delaco, cu sandwich-uri de vreo patru săptămâni :D Întâmplător am găsit la un supermarket pachetul promo ;) Deci, provocarea deja a ajuns la stadiul II :D După ce vreo două zile, am tot analizat ce să postez, în seara asta, am scos, pe lângă produsele Delaco, și ce mai aveam prin frigider :d Așa că am ”făptuit” o rețetă ad-hoc cu ingredientele ce le-am avut la îndemână. Se pare că la final a ieșit un sandwich demn de MasterChef, după părerea mea :d Bun, gata cu vorbăria, să trecem la treabă! .)

 

INGREDIENTE

  • pâine țărănească 2 felii,
  • usturoi 1 cățel,
  • brânzică cremoasă Delaco,
  • piept de pui afumat cca. 3-4 felii,
  • roșie 1 bucată,
  • cașcaval Delaco 2-3 felii,
  • ceapă chives,
  • ciuperci 2 bucăți,
  • semințe de rodii.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Panacris:

Feliile de pâine se prăjesc în aparatul de prăjit. Apoi se ung cu usturoi și brânză cremoasă de la Delaco. Pieptul de pui feliat se așează, pe pâinea prăjită, apoi se așează feliile de roșii, cașcavalul feliat, firele de chives, ciupercile feliate și semințele de rodii. Sandwich-ul se dă la cuptor ptr. cca. 5 minute sau la microunde 2 minute.

Se servește imediat, alături de un pahar cu vin alb demisec ;)

Spor și poftă bună! :-* 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvici cald cu cascaval si parizer