Sandwich Panacris

de Panacris in Sandvisuri, 8 Oct 2014 | 4834 vizualizari

 

Am tot vizualizat provocarea Delaco, cu sandwich-uri de vreo patru săptămâni :D Întâmplător am găsit la un supermarket pachetul promo ;) Deci, provocarea deja a ajuns la stadiul II :D După ce vreo două zile, am tot analizat ce să postez, în seara asta, am scos, pe lângă produsele Delaco, și ce mai aveam prin frigider :d Așa că am ”făptuit” o rețetă ad-hoc cu ingredientele ce le-am avut la îndemână. Se pare că la final a ieșit un sandwich demn de MasterChef, după părerea mea :d Bun, gata cu vorbăria, să trecem la treabă! .)

 

INGREDIENTE

  • pâine țărănească 2 felii,
  • usturoi 1 cățel,
  • brânzică cremoasă Delaco,
  • piept de pui afumat cca. 3-4 felii,
  • roșie 1 bucată,
  • cașcaval Delaco 2-3 felii,
  • ceapă chives,
  • ciuperci 2 bucăți,
  • semințe de rodii.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Panacris:

Feliile de pâine se prăjesc în aparatul de prăjit. Apoi se ung cu usturoi și brânză cremoasă de la Delaco. Pieptul de pui feliat se așează, pe pâinea prăjită, apoi se așează feliile de roșii, cașcavalul feliat, firele de chives, ciupercile feliate și semințele de rodii. Sandwich-ul se dă la cuptor ptr. cca. 5 minute sau la microunde 2 minute.

Se servește imediat, alături de un pahar cu vin alb demisec ;)

Spor și poftă bună! :-* 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]