Afumatura la untura

de Constelatialeu in Conserve, 22 Dec 2013 | 12918 vizualizari

 

Pentru ca n-am unde sa le tin agatate la aer,despre afumaturi vorbesc,iar in frigider nu mai au loc-totusi a fost 1/2 de porc-am pus si la untura,pentru zile geroase......

 

INGREDIENTE

  • carne afumata
  • coasta afumata
  • carnat afumat
  • untura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Afumatura la untura:

Cantitatile sunt variabile,fiecare cat vrea,cat are,cat il lasa inima....

Taiem ingredientele in bucatele potrivite,care sa incapa in borcan de 800 de g.Intr-o tava cu gratar asezam bucatele de afumatura,turnam apa in tava si bagam tava la cuptor ,cca 40-45 min,cu focul moderat.Dupa ce s-au rumenit bine si pe o parte si pe alta,le scoatem din tava si le asezam in borcan de 800 g. Mi-au iesit 3 borcane.

Separat,intr-un tuci topim untura,cand a devenit lichida o turnam peste afumatura din borcane si lasam sa se raceasca.Dupa ce s-a racit inchidem cu capac si depozitam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Afumatura la untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

diaconta 1

26.12.2013, 23:35

asta-i buna rau

Mitinita 1

10.09.2014, 11:27

Bunica 1

10.09.2014, 15:33

Miti,cauti retete expirate?))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne in untura