Alivenci moldovenesti

de Copiosus in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2013 | 9017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza dulce de vaci
  • 200 g telemea de oi
  • 7 linguri malai
  • o lingura faina integrala
  • 3 oua
  • un iaurt de 150 g
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivenci moldovenesti:

Cele doua feluri de branza se amesteca cu ouale,iaurtul si uleiul.Se adauga faina integrala si malaiul amestecand mereu pana se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec( eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o,dar o tava normala trebuie unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina) si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.Se lasa cam 40 minute,la foc potrivit,verificand din cand in cand.Se serveste cu smantana sau iaurt,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivenci moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (11)

- Andreea - 1

11.07.2013, 10:12

Bunica 1

01.05.2014, 09:18

La multi ani!

DIANA B 1

01.05.2014, 10:28

La multi ani !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]