"Picnicul bucatarasilor"
Untul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina.
Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen.
Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la frigider, cel putin o ora.
Cand se scoate din frigider, trebuie sa se lucreze foarte repede cu aluatul, pentru ca se incalzeste.
Se presara faina pe masa de lucru, se intinde aluatul intr-un strat subtire, apoi se decupeaza in diferite forme.
Pe deasupra se unge cu ou si se presara susan sau alte seminte.
Se pun formele intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 10-15 min prima data, apoi 7-10 min, pana devin aurii.
1
Din compozitia de mai sus au iesit 5 tavi.
2
Biscuitii se pot pastra in cutii pentru 2-3 zile, dar la noi nu rezista nici macar o zi ;) :)).