Role cu branza si cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2014 | 38853 vizualizari

 

Astazi am preparat din nou aluatul foietaj despre care va spuneam ca este minunat pentru un cremsnit delicios si am facut la mare viteza si aceste role tare, tare gustoase, va invit sa le savuram impreuna :) au chimen din belsug, dar desigur se pot prepara doar cu oregano sau rozmarin sau cu ce va mai place voua...

 

INGREDIENTE

  • 1 rola de aluat foietaj de casa
  • 350 gr branzeturi (cascaval si telemea in portii egale)
  • turmeric
  • chimen
  • 3 sau 4 galbenusuri de ou (pentru uns)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Role cu branza si cascaval:

http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html

Aluatul de foietaj se imparte in doua bucati egale. Se intind bucatile  intr-o foaie nu foarte subtire si se taie cu rotita de pizza in fasii.

Se ia fiecare fasie si se pune pe o suprafata de lucru, apoi se unge cu galbenus de ou si se presara branza si cascavalul razuite in prealabil, se presara chimen si turmeric si se ruleaza usor. Se pun in tava tapetata cu pergament si se coc pana se rumenesc frumos.

Sunt delicioase si merg perfect cu un pahar de bere buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Role cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu ou