Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2017 | 22624 vizualizari

 

Sunt rapide si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 280 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 125 g sunca taiata cubulete
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei:

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se amesteca cu uleiul si laptele. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

In compozitia de galbenusuri se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi se pune cascavalul ras, sunca si ardeiul taiat cubulete.

La sfarsit, se adauga si albusurile batute spuma si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, amestecand toata compozitia bine.

In tava de briose se pun formele de hartie si se pune cu o lingura din compozitia de aluat pana se umple o treime din volumul lor.

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 25-35 minute.

TIPS-URI

1

puteti adauga sau inlocui ardeiul cu masline sau ceapa verde, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti