Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2018 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Camembert (250 de grame) la temperatura camerei
  • 75 grame mure
  • 75 grame merisoare
  • 1 1/2 linguri zahar
  • 75 grame migdale
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 crenguta rozmarin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se indeparteaza crusta branzei, doar pe una din parti si se adauga inpoi in ambalajul din lemn cu partea fara crusta in sus. Se gateste pe o tava, in mijlocul cuptorului, pentru 20 de minute.

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga frunzele de rozmarin. Se lasa 1-2 minute la foc mediu, apoi se adauga migdalele. Se prajesc cateva minute, se scot pe prosoapte de hartie si se presara cu sare. 

Intr-o craticioara, se adauga fructele si zaharul si se aduce la punctul de fierbere. Se gatesc 10 minute, la foc mediu. 

Se adauga peste branza impreuna cu migdalele tocate. Se serveste imediat cu paine crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco