Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2018 | 3235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi
  • 1/2 ceapa mica rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 100 grame branza Feta
  • patrunjel proaspat
  • coaja de la 1 lamaie
  • 1 lingurita oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene:

Cartofii necuratati de coaja se spala bine, se taie in sferturi, apoi se fierb in apa cu sare 10-12 minute, pana cand sunt frageti, dar isi pastreaza forma. Se scurg si se lasa putin la racit. 

Intre timp, se taie ceapa julienne si se piseaza usturoiul. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si se adauga cartofii. Cu o furculita se sfarama usor. Se lasa cateva minute, pana devin aurii. Se intorc si se lasa pana devin crocanti. Se intorc des pentru a preveni arderea lor. Cu cateva minute inainte de a fi gata se adauga sare, piper, oregano, usturoiul si ceapa. Se amesteca bine. 

La final, se presara cu branza Feta, patrunjel proaspat si coaja de lamaie.

Delicios cu pui la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rantaliti, reteta gustoasa ca in Ardeal