Aperitiv frittata cu fidea

de abetina in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2017 | 2896 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici-https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-frittata-cu-paste-si-legume-64999.html
Am folosit fidea instant sa imi fie mai usor si sa nu o fierb, am pus asa cum am gasit in pachet.
Am schimbat unele dintre legume sa o fac sa fie a mea proprie si imi place sa gatesc cu ce am eu in camara,rar respect o reteta,un bucatar adevarat stie sa gateasca doar cu ce gaseste in casa:)

 

INGREDIENTE

  • 1 plic fidea prefiert
  • 330 gr mozzarella gourmet
  • 300 gr kaizer afumat
  • 2 ardei grasi verzi
  • 6 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel mediu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu fidea:

Se mixeaza ouale intr-un bol, peste oua se adauga ardeii grasi tocati, kaizerul taiat cuburi, mozzarella data prin razatoare, smantana, ceapa tocata julien, plicul de fidea maruntit, dovlecelul tocat cuburi si se amesteca cu o lingura, dupa care se toarna intr-o tava detasabila in care s-a pus hartie cerata.

Se orneaza cu felii de ardei, de rosii si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute, la foc potrivit. Dupa ce se coace, este bine sa se lase sa se racoreasca si abia dupa aceea sa se taie.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza feta coapta