Chifle umplute

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 10105 vizualizari

 

Multumesc lui Gabita si lui Diaconta pentru aceasta reteta minunata!

 

INGREDIENTE

  • 6 chifle
  • 6 oua
  • unt
  • muschi file afumat
  • mozzarella
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Am taiat capacul fiecarei chifle si am scobit-o de miez.

Am pus in fiecare chifla o bucatica de unt cat o aluna.

Am pus cateva fasii de muschi file afumat si am spart cate un ou in fiecare chifla.

Am condimentat cu sare si piper si am pus deasupra cateva felii de mozzarella.

Am dat la cuptor pentru 30 minute.

A fost delicios.

E intradevar un "mic dejun fitos".

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval