Aperitiv frittata cu sparanghel

de dantes in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2017 | 4089 vizualizari

 

Un mic dejun consistent

 

INGREDIENTE

  • 250 g sparanghel
  • 100 g bacon
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • 20 g parmezan ras
  • 100 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu sparanghel:

Curatam sparanghelul, taiem baconul cuburi, punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul de masline si baconul taiat cuburi si il lasam sa se rumeneasca usor, adaugam deasupra usturoiul tocat marunt, sparanghelul si cimbru dupa gust. Lasati la prajit totul, circa 4 minute, pana cand sparanghelul incepe sa se inmoaie.

Bateti ouale cu smantana, parmezanul ras, sare si piper. Turnati compozitia in tigaie, amestecand cu grija, pentru a distribui ingredientele uniform pe toata suprafata tigaii, presarati deasupra branza telemea lasati frittata la foc mic, fara sa amestecati, pina cand ouale incep sa se aseze, apoi oprim focul si o mai lasam in tigaie 3 minute inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]