Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2020 | 2697 vizualizari

 

Un aperitiv tare gustos și aromat! Spor și poftă bună! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Sirop concentrat de rodie 1 lingură,
  • Cașcaval cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, se stropește cu siropul de rodie. Cașcavalul se rade, eu am avut deja ras! :D,  apoi se presară peste foaia unsă cu muștar și sos de rodie. Foaia se rulează simultan de la ambele capete ale foii până ce se unesc. Se taie bucățele de cca. 2-3 cm și se așează în tava de copt, tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, ochelarii aplatizați ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pizza