O paine super delicioasa pe care o recomand si cand aveti musafiri.
Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de branza topita, salam feliat, bacon afumat, ardeiul si ceapa taiate felii subtiri, cascavalul il radem si presaram printre taieturi.Ouale le batem cu sare si piper si ungem painea toata.Presaram oregano, punem din loc in loc cubulete de unt si dam la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!
1
Putem folosi si paine coapta pe vatra, franzela, orice tip de paine.
2
Putem folosi la umplutura si ciuperci, rosii, sunca, carnati, tot ce ne dorim.
3
Focul cuptorului trebuie sa fie mediu ca sa nu se arda.
4
Poate fii mancata calda sau rece.