Foitaj cu crenvursti

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 6007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 crenvursti cu cascaval
  • 1/2 foaie aluat foitat
  • 1 ou
  • mac / susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foitaj cu crenvursti:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Crenvurstii se taie in 4 .

Jumatatea de foaie se taie in 20 de fasii potrivite pe latime ( o fasie pentru fiecare bucatica de crenvursti).

Se ia bucatica de crenvursti si se infasoara intr+o fasie de aluat, cu grija sa se acopere si capetele.

Ruloutele obtinute se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut, apoi se presara cu mac sau susan. Se coc la foc potrivit spre mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foitaj cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

madi_marin 1

24.01.2012, 17:19

Mihaela...ma bucur ca iti plac... eu nu prea ma impac cu aluatul asta foitat....nu stiu de ce.....dar nu prea creste cum trebuie....

Mihaela11_jo 1

30.01.2012, 12:07

Draga Madi,
La noi se gaseste aluat de foietaj sub forma de patratele 10/10 cm , deci mai usor de lucrat cu el;am cumparat de mai multe proveniente si cel mai bun mi s-a parut cel produs in Arabia Saudita; ai dreptate nu intotdeauna creste cum ai vrea
Mi-a iesit super reteta ta; daca am timp dupa-amiaza o voi posta; multumesc pentru reteta.

madi_marin 1

30.01.2012, 18:54

Mihaela...ma bucur ca au iesit bine si ca ti-au placut... si la noi se gaseste aluat si sub forma de patrate....dar nu cine stie ce calitate...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele