Ardei copt umplut cu branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 16874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras,
  • felii de  branza sau cascaval,
  • oua,
  • pesmet,
  • faina,
  • susan ,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu branza:

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi.  In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval.

Ouale se bat cu sare si  piper. Pesmetul se amesteca cu susan. Se trece fiecare ardei umplut cu branza prin faina, ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.  Se  scot pe hartie absorbanta.

Crocanti  la exterior si cu branza sau cascaval moale si topit la interior, vor avea cam acelasi efect de surpriza ca si dovleceii sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu pasta de ton