Ardei iuti pe ata

de delia64 in Conserve, 19 Mar 2014 | 5902 vizualizari

 

Iarna sunt tare buni , macinati sau taiati marunt , depinde la ce -i folosesc .
O prietena unguroaica a stat o saptamana la mine in toamna si ea mi-a dat ideeia .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ardei iuti , de preferinta rosii
  • ac
  • ata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti pe ata:

Se spala ardeii , se lasa intr-o sita sa se scurga si se intind pe  ata intepand cu un ac coditele ardeilor . 

Se agata in camara  si se lasa sa se usuce . 

Se pot macina cu masina de macinat cafea boabe . 

Se obtine astfel boia de ardei iute .

Se pot taia feliute , depinde la ce-i folosim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti pe ata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline