Salata de cruditati

de sabiradu in Conserve, 28 Oct 2010 | 19335 vizualizari

 

O salata delicioasa langa o fripturica sau chiar cartofiori

 

INGREDIENTE

  • 1 kg telina
  • 1 kg ardei kapia 
  • 1 kg conopida
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg morcov
  • 750 ml otet
  • 500 g zahar
  • 400-500 ml ulei
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • foi de dafin ,boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Se taie legumele pestisori (ardeiul ,gogosarul)

Telina si morcovul se dau prin razatoare, iar conopida se rupe buchetele. Se pun la fiert otetul,zaharul ,sarea ,uleiul ,foile de dafin si piperul si amestecul  fierbinte se toarna peste legume. Se lasa cca 30 minute in lighean, se amesteca de 4 cateva ori apoi se pune salata la borcan. Este delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

sabiradu 1

29.10.2010, 15:53

Sarumana mult pentru super primirea de aici ,sunteti dragute dragute

ionela2682 1

29.10.2010, 16:02

bine ai venit!
Borcanele nu le sterilizezi...torni amestecul fierbinte ,capsezi si atat?

sabiradu 1

30.10.2010, 17:18

Bune v-am gasit nu sterilizesi nimic,pui in borcane salata dupa ce a stat cu zeama cam o ora si le inchizi.Garantat nu are timp sa se strice pentru ca este buna chiar si de a doua zi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in bulion