Ardei umplut cu branza

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 3724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei copti curatati de pielita
  • 250 gr branza feta
  • 50 gr unt
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu branza:

Se iau ardeii curatati de pielita si se taie in jumatate.

Separat intr-un bol se pun ingredientele metionate si se amesteca pana devin ca o crema

Se ia cate un ardei, se umple si se ruleaza, apoi se pune pe farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu crema de branza